İstanbul Çekmeköy İ.E. ile A grubunda yer alan Karaman İşitme Engelliler Voleybol takımı, ilk maçta rakibi İstanbul ÇekmeköyİE’yi 3-0 yenerek Aksaray İE. ile final oynama şansı yakaladı. Final maçını da gösterdiği muhteşem performans sonucu maçı 3-0 alan Karaman İşitme Engelliler Voleybol takımıantrenör Üzeyir Ünal ile adını 1. Lig’e yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.
Karaman’ın adını en iyi şekilde duyurmanın gururunu yaşadıklarını belirten İşitme Engelliler Kulüp Başkanı Ali Semiz;” Sporcularımız başarı sağladıkları için çok mutluyuz. Bizlere bu yolda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Karaman için alınan her başarının çok değerli olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise;” İlimizi birçok branşta başarıyla temsil eden İşitme Engelliler Spor Kulübümüzün tüm bireylerini başarılarından dolayı tebrik etmek istiyorum. Sporcularımız ilimiz için önemli bir başarıya imza atmışlardır. Özellikle engelli sporcularımızın spora olan ilgileri ve aldıkları başarılar diğer gençlerimize ve öğrencilerimize de iyi bir örnek oluyor” dedi.