Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda dün oynanan Centone Karagümrük maçında sakatlanan Bursasporlu oyuncular Serdar Aziz, Volkan Şen, Bekir Yılmaz, Emre Taşdemir ve Ozan Tufan’ın sağlık durumları hakkında Bursaspor Sağlık Kurulu’ndan açıklama geldi.

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, sol ayak bilek bağında kopuk tespit edilen başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz, hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor maçında yer alamayacak ve en az 4 hafta takımdan ayrı çalışacak. Yeşil beyazlıların beraberlik gölünü attığı anda rakibinin müdahalesiyle sakatlanıp sahayı terkeden Volkan Şen’in ise sağ ayak bileğinde zorlanmaya bağlı ödem oluştuğu ve 3 gün boyunca sağlık durumunun yakından takip edileceği söylendi. Genç futbolcu Emre Taşdemir’in de Volkan Şen gibi sağ ayak bileğinde zorlanmaya bağlı ödem oluştuğu ve durumunun 2-3 gün yakın takibe alınacağı bildirildi.

OZAN TUFAN DA SAKATLAR KERVANINDA

Türkiye transfer gündeminin başında Ozan Tufan’ın ise sol el bileğinde darbeye bağlı yumuşak doku zedelenmesi ve sağ arka adalesinde zorlanmaya bağlı ağrısı olduğu bildirildi. Genç kabiliyet, bundan sonraki çalışmalarda el bandajı ile sahadaki yerini alacak.

Yeşil beyazlı ekibin bir diğer Karagümrükzedesi de Bekir Yılmaz oldu. Sağ diz iç yan bağında zorlama ve esneme olduğu belirtilen Bekir Yılmaz’ın da 2-3 gün boyunca sağlık durumun yakından takip edileceği söylendi. Kardemir Karabükspor maçında sakatlanan Ethem Ercan Pülgir’in tedavisinin devam ettiği ve 10 gün daha takımdan ayrı çalışacağı belirtildi.