Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemeyi, gençlerin potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamayı, gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmayı ve yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini hedefleyen projeleri desteklemek amacıyla “2012 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı” kapsamında Atak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübümüzün “El Ele Geleceğe”  İzcilik Projesi kabul edilmiştir.
Kulüpten yapılan açıklamada;

''Atak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin Allah’a, Vatan’a kendine ve başkalarına karşı görevlerinin bilincini kavratma ve gereğini yerine getirmek için İzcilik faaliyeti yapmaktayız.

İzcilik faaliyetiyle beraber çocuklarımızın ve gençlerimizin;

- Milli manevi değerlere saygılı yetişmesi,

- Şahsiyet gelişimine katkıda bulanabilmesi,

- Toplum içerisinde dengeli ve sağlıklı ilişkiler kurabilmelerine yardımcı olunması,

- Çeşitli spor etkinlikleri ile gençlerin fiziki gelişimlerine katkıda bulunulması,

- Genç ve çocuklarımızın gurup halinde;  doğal ortamda eğitilerek hayatını sürdürebilme becerilerinin kazandırılması,  şahsiyet, dürüstlük, cesaret, beceri, sağlıklı düşünme gibi temel değerlerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

“El Ele Geleceğe”  İzcilik Projesi kapsamında “Ben de izci olmak istiyorum” diyen çocuklarımızı ve gençlerimizi Atak Gençlik Kulübümüze bekliyoruz.

Kayıtlarımız, 08.Ekim.2012 – 15.Ekim.2012 Tarihleri arasında yapılacaktır.''denildi.
Adres : Seki Çeşme Mah. Hoca Mahmut Cad. Yemenici Apt. No 5/4  KARAMAN                

Web   : www.atakgenclik.org                                       

İrtibat Telefon  : 338 214 91 11 &  506 662 32 47