PTT 1. Lig’in 7. Altınordu, kendi evinde Kayserispor’a 2-0 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Rakibimizde ligin üzerinde futbolcular vardı. Oyuncularım onlardan çok fazla mücadele etti ama kaybettik” dedi.

Eroğlu, bu sezon ilk kez kendi sahalarındaki maçı İzmir’de oynadıklarını da hatırlatarak, "Kayserispor karşısında kazanmayı çok istedik ancak bunu başaramadık. Kazanmak için çok mücadele ettik. İkinci yarıda çok istedik ama rakibin deneyimli ayakları 2 gol buldu. Rakibimizde ligin üzerinde futbolcular vardı. Oyuncularım onlardan çok fazla mücadele etti ama kaybettik. Üzgünüz, futbolcularımı kutluyorum, kazanma adına her şeyi yaptılar. Rakipte iyi niyetli olmayan oyuncular vardı. Arif, Berkay gibi oyuncularımız maçta sakatlandı. Dayak yemiş gibiyiz. Maç çok sert geçti" diye konuştu.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme ise Türkiye’de futbolu geliştirmek için çalışan Türkiye Futbol Federasyonu’nun öncelikle takımlara ‘saha kriteri’ getirmesi gerektiğini ifade ederek, “Saha zemini iki takım için de kötüydü. İki ekip de iyi niyetle mücadele ettiler. Tecrübemizle kazandığımız için mutluyuz. Ligde hedefimize ulaşmak için emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.