Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Nazilli Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda judo antrenörü Ahmet Ömre Türe eşliğinde mücadele eden Karaman ekibi,  Cahide Eke ve Damla Sarıçoban ile madalya kürsüsünde yer alarak bir altın ve bir bronz madalyanın sahibi oldu. Şampiyonada 48 kilo büyük kadınlarda mücadele eden Cahide Eke, tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olurken, yine 48 kilo büyük kadınlarda mücadele eden Damla Sarıçoban ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Karamanlı sporcu Cahide Eke ayrıca, Görme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 7 yıl üst üste Türkiye Şampiyonu olarak bir ilke imza attı.

Nazilli’de düzenlenen şampiyonada dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “26 ilden 56 kulüp ve 147 sporcunun yer aldığı şampiyonada ilimize büyük bir gurur yaşatan sporcularımızı ve antrenörümüzü canı gönülden kutluyorum. Sporcularımızın başarıları ile bir kez daha mutlu olduk. Sporcularımızı başarılarından dolayı tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”