Bir çok sosyal sorumluluk projesinde birlikte hareket eden Coliseum Sports Club ve Uyusturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) bir ilke daha imza attı. Türkiye’nin en geniş kapsamlı spor festivali Sweatfest’de, tüm dünyada trend olan Jumping Fitness dersini sporseverlerle buluşturdu.

Coliseum Sports Kulüp Spor Müdürü ve Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu As Başkanı Ahmet Kerim Kulçak, Genel Müdür Yücel Kara ile birlikte yaptığı açıklamada, dünyadaki trend ve popüler fitness akımlarını takip ederek sporseverlerle buluşturduklarını ve her yaştan kitleleri spora yönlendirmek için çalıştıklarını ifade etti. Bu sene ilk kez Zorlu Center’da düzenlenen spor festivalinde büyük ilgi ve beğeni gören jumping fitness ekibi Erdem Temellioğlu, Şenol Yakupoğlu, Yasemin Kaya ve Enes Bekiroğlu’ndan oluştu.

Küçük alçak bir trambolin ile yapılan ders, ritmik zıplamalardan oluşuyor ve tüm vücudu eşit şekilde çalıştırarak daha güçlü, daha esnek ve daha sıkı bir vücuda sahip olmanın yolunu sunuyor.

45 dakikalık bir derste 750 kalori yakarak kondisyonunuzu zirveye çıkarabiliyorsunuz.