SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor'a transfer olan orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci, geçen sezon formasını giydiği Medicana Sivasspor'a ve taraftarlarına teşekkür etti.

Bekmezci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Medicana Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra birkaç takımla görüştüğünü, bu görüşmeler sonunda Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını söyledi.

Kariyerinde Medicana Sivasspor'un çok büyük katkısı olduğunu belirten Bekmezci, "Sivasspor Kulübü bana çok şeyler kazandırdı. Oradan ayrılmak beni gerçekten çok üzdü ama bu futbolun doğasında var. Altı yıl formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım Sivasspor'a ve taraftarlarına çok çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler" diye konuştu.

Bugüne kadar çalıştığı takımlar arasında en iyi yönetime sahip kulübün Sivasspor olduğunu aktaran Kadir Bekmezci, "Mecnun Otyakmaz ve ekibi gerçekten mükemmel insanlar. Onlara ne kadar teşekkür etsek az olur. Benim bugünlere gelmemde emekleri çok. Başta Mecnun başkan olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kadir Bekmezci, Antalyaspor'un yeni transferi Samuel Eto'o ile yan yana futbol oynayacağı için de mutlu olduğunu belirtti.