Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Michal Kadlec, Çaykur Rizespor maçı ve takımın son durumu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kadlec, "Buradaki havayı koruyabilmek için bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

FB TV’ye açıklamalarda bulunan Kadlec, takımdaki havanın çok iyi olduğunu belirterek, lider konumda olduklarının vurgusunu yaptı. “Önümüzde önemli bir maç bizi bekliyor, bu maçı da kazanmamız gerekiyor” diyen Kadlec, şunları ifade etti:

"Kendi taraftarımızın önünde ve stadımızda oynayacağız, gelsinler bizi desteklesinler. O stat ne kadar kalabalık olursa bizim için o kadar iyi. Bu maçtan sonra bir milli takım arası olacak, milli takım aralarından önce oynanan karşılaşmalar önemlidir. Çünkü milli takıma gitmeyen arkadaşlarımızın mutlu bir hafta geçirmelerini sağlar. Çok önemli bir karşılaşma olacak diye düşünüyorum. Buradaki havayı koruyabilmek için bu maçı kazanmak istiyoruz.”

"GOL YEMEMEK DEFANS OYUNCULARI İÇİN HER ZAMAN İYİDİR"

Gol yememenin her zaman defans oyuncuları için iyi olduğunu belirten Kadlec, “Bu sadece defans için değil tüm takım için iyidir. Bu sadece savunma oyuncularının performansına bağlı değildir. Bence bu, takımın bir aradayken gösterdiği performansa bağlıdır. Biz daha önceki karşılaşmalarda nasıl savunma yaptığımız ile ilgili görüntüler izledik. Ardından neler yapmamamız gerektiğini daha iyi görerek çalışmalarımızı buna göre konuştuk. Defansımızı böylece oturttuk diye düşünüyorum” ifadelerini kulandı.

"ÖNÜMÜZDE KAZANMAMIZ GEREKEN ÇOK MAÇ VAR"

Çek futbolcu, liderliğin güzel ve önemli olduğunu belirterek, “Herkes bunu ister. Sezonun henüz başındayız. Çok fazla maç geride bırakmadık, oynanacak çok fazla maç var. Lider olmanın mutluluğunu biz de yaşıyoruz ancak bu çok da bir şey ifade etmiyor. Derbileri geride bırakmış olsak da önümüzde kazanmamız gereken çok maç var" şeklinde konuştu.