Menemen Belediyespor’un kalecisi Onur Bulut ile gazeteciler arasında tartışma çıktı.

Yeni Malatyaspor ile İzmir ekibi Menemen Belediyespor arasında oynanan karşılaşmaya, Menemen Belediyespor’un kalecisi Onur Bulut ile 2 gazeteci arasında yaşanan tartışma damgasını vurdu.

Karşılaşmanın oynandığı esnada sık sık arkasındaki gazetecilerle diyaloğa giren Onur, kendisini rahatsız ettiklerini ileri sürdüğü gazetecilere, ’Allah’tan korkun. Sizi Allah’a havale ediyorum’ dedi.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte galibiyeti kutlayan kaleci Onur, sık sık diyaloğa girdiği 2 gazetecinin kendisini durdurması üzerine sinirlendi. Gazetecilerin kendisine yönelik bir şey yapmadığını söylemesine aldırış etmeyen Onur, soyunma odasına gitmek istedi. Ancak Onur Bulut ile 2 gazeteci arasında yaşanan ağız tartışması, hakarete dönüştü. Gazeteciler, güvenlik güçleri tarafından soyunma odası girişinden uzaklaştırılırken, Onur da arkadaşlarının yanına gitti.

Menemen Belediyespor’un teknik direktörü Erhan Özalp’ın basın toplantısında, basın mensupları kaleci Onur ile gazetecilerin yaşamış olduğu tartışmayı sordu. Özalp, "Ben olayın ne olduğunu ve kiminle yaşandığını bilmiyorum. Ben soyunma odasındaydım ve arkadaşlarıma ’gidin onu oradan alın’ dedim. Sen öyle veya böyle deplasmanda bir takımı yeniyorsun. Bunların ne anlamı var? Tabii ki karşı taraftan bir takım tepkiler olacak. Neyse gereği yapılacak" diye konuştu.