Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Murat Yolbulan, takıma devre arası 2-3 takviye yapacaklarını söyleyerek, “İkinci yarıda Avrupa kupalarına gitmek için sene başında belirlediğimiz bir hedef var” dedi.

İstanbul Feshane’de 28 Aralık’a kadar devam edecek olan ‘Karabüklüler Günü’nde kurulan Karabükspor standında Ahmet İlhan Özek ile birlikte gazetecilere açıklama yapan Asbaşkan Murat Yolbulan, “Karabük’ün 3 önemli değeri var. Bunlar Kardemir, Karabük Üniversitesi ve Kardemir Karabükspor. Karabükspor daha iyi yerlere gelmesi için çok ciddi çalışmalarımız var. Avrupa kupalarından sonra her maç bir sakat vererek sakat oyuncularımız yukarı seviyelere gitti. Bu mazeret değil. Gençlerbiliği maçı ile bir çıkış yakaladık. Son haftalarda da sakatların iyileşip takıma katkı sağlamasıyla iyi bir performans gösteriyoruz. Yarın Balıkesir maçından da galibiyetle çıkmak istiyoruz. Hedefimiz ilk yarı 18 ya da 19 puan alıp ikinci yarı daha iddialı olacağız. Devre arası takıma 2-3 takviye yapacağız. Avrupa kupalarına gitmek için sene başında belirlediğimiz bir hedef var” dedi.

ÖZEK: “KARABÜK’TE ÇOK MUTLUYUM”

Trabzonspor maçından sakatlanan ve uzun süredir tedavisi devam eden Ahmet İlhan Özek ise, topla oynamaya başladığını söyleyerek, “Devre arasında takımla çalışmalara başlayacağım. Tedavi sürecini İstanbul’da sürdürüyorum. İki ay gibi sürede toparlandım. Karabükspor’da üçüncü senem dolmak üzere. Hiçbir yerde olmadığı kadar Karabük’te çok mutluyum. Benim ikinci memleketim. İnsanları çok mütevazi ve yardımsever. Karabükspor, Karabük halkının her şeyi. Ben de ikinci yarı takıma dönerek kaldığım yerden mücadeleme devam edeceğim” dedi.