Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında evinde Bursaspor’u ağırlayan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Centone Karagümrük, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Ferruh Özgün, istekli ve arzulu bir oyun oynadıklarını, hem kupada hem de ligde yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Centone Karagümrük Teknik Direktörü Ferruh Özgün, hem kupada hem de ligde yollarına devam etmek istediklerini belirterek, “Bursaspor Süper Lig’in en formda takımlarından birisi. Suni çimde oynamak istemiyorlardı ama biz ne yapalım, iki yıldır suni çimde oynuyoruz. Oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum istekli, arzulu bir oyun oynadık. Son bölümde basit hatadan gol yedi. Biz genç ve mütevazi bir takımız. Hem kupada hem de ligde yolumuza devam etmek istiyoruz. Hem oyuncu yetiştirip hem de hedefe oynamak istiyoruz. İnşallah bunu hafta sonu ligde de devam ettiririz” şeklinde konuştu.

"BEN DE SUNİ ÇİM İSTEMİYORDUM AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ve teknik direktör Şenol Güneş’in suni çim şikayetini nasıl yorumladığının sorulması üzerine Özgün, “Bu sahamız geçen sene suni çim oldu. Ben de istemiyordum şahsen ama yapacak bir şey yok. Böyle bir karar alınmış. Yoksa ben de futbolun suni çimde ’suni’ olduğunu düşünüyorum. Gerçekten doğal olmuyor futbol. Ama ne yapalım şartlar böyle” dedi.