Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen okullar arası Gençler (B) Basketbol il birinciliği müsabakaları kızlar kategorisinde Larende Anadolu Lisesi ile Karaman Anadolu Lisesi takımları arasında oynanan final maçının ardından sona erdi.

Renkli görüntülere sahne olan müsabakalarda her iki kategoride de birinci olarak şampiyon olma başarısı gösteren Karaman Anadolu Lisesi, 2016-2017 sezonu Gençler (B) Basketbol il birinciliği müsabakalarına damga vuran takım oldu.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı müsabakalar sonunda oluşan genel sıralamada ise erkekler kategorisinde Karaman Anadolu Lisesi birinci, Larende Anadolu Lisesi ikinci, kızlar kategorisinde Karaman Anadolu Lisesi birinci, Larende Anadolu Lisesi ise ikinci olma başarısı gösteren takımlar oldu. Her iki kategoride de şampiyon olan Karaman Anadolu Lisesi ayrıca ileri bir tarihte yapılacak olan grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal, Karaman Anadolu Lisesi Müdürü Memiş Arıcılık, Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan ve Basketbol İl Temsilcisi Coşkun Beyaz tarafından takdim edildi.