Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2015 faaliyet programında yer alan ve Düzce Elmacık Atış Poligonu'nda düzenlenen Türkiye Avcıbaşı Kupası'nda Karaman Avcılar Kulübü’nün de yer aldığı yarışmalarda sporcular Sporting, Skeet, Sabit Hedef, Gelen Ayı ve Koşan Domuz kategorilerinde yarıştı.Her sene geleneksel olarak Haziran ayında yapılan Türkiye Avcıbaşı Kupasına bu sene 9 ilden 60 sporcu katıldı. Büyük bir ilgi ile izlenen yarışmalarda sporcular Gelen Ayı, Koşan Domuz, Skeet, Sabit Hedef ve Sporting branşlarında birinci olmak için mücadele etti.
Heyecanın üst seviyede olduğu yarışmaların sonunda Karaman ilini temsilen katılan Karaman Avcılık, Atıcılık, Amatör Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği takımlar sıralamasında büyük bir başarı göstererek Türkiye 1.’si oldu. Ferdi sıralamada ise; Hasan Şimşek 2.’ci, Hilmi Gül 4.’cü, İsfener Üstün 5.’ci, Mustafa Ceylan 7.’ci ve Kadir Kayserli 8.’ci oldu.

Düzce’de gerçekleştirilen yarışmalar sonun Karamanlı sporcuların büyük bir başarıya imza attığını belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Karamana böylesine gurur verici bir başarıyı bizlere getiren ve yarışmada ter döken avcılarımızı, Avcılar Kulübü Başkanı Hilmi Gül'ü, il temsilcimiz Hüseyin Özkaya’yı ve ekibini tebrik ediyorum. Karaman’da devam eden yıllarda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak avcılarımıza desteklerimiz devam edecektir. Bu haklı gururu Karaman’a yaşatan ve yarışmalarda emeği geçen herkesi tekrar tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.