Karaman’ı Bölgesel Amatör Lig (Bal Ligi)’nde temsil edecek olan Belediye Spor’un geçtiğimiz gün belirlenen yönetim kurulunun ardından üyelerin görev dağılımı da şu şekilde oluştu.

Hacı Osman Ünüvar - Yönetim Kurulu Başkanı
Mehmet Bayrakçı - As Başkan
Ali Faruk Aydın - Genel Sekreter
Mustafa Kurşun - Genel Kaptan
Süleyman Tartan - Sayman
Abdurrahman Can - Tesisler Sorumlusu
Ümit Özyurt - Basın Sözcüsü

Belediye Spor Teknik Direktörlük İçin Kazım Nas İle Anlaştı
Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Ünüvar yaptıgı açıklamada: “Genel kurulumuzun ardından ilk iş olarak yönetim kurulumuzun görev dağılımını belirledik.
Hedefi olan bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu sebeple işinde hayli iddialı, disiplinli ve dengeli olan, süper lig, milli takım ve UEFA liginde forma giymiş, çeşitli takımlarda kaptanlık yapmış, şampiyonluklar yaşamış ve futbolu ders olarak üniversitede okutan bir hoca ile anlaştık. Kazım Nas’a güveniyoruz. Karaman’ın evladı olan Kazım Nas’ın maddi ve manevi fedâkarlıklar yaparak takımımızda görev almayı kabul etmesinin önemli bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Bilgi ve birikimini çok önemsediğimiz ve yeniden ele alacağımız alt yapıya yansıyacak olması ayrıca bir kazançtır. 
Allah’ın izni ve Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’nun destekleri ile profesyonel lige çıkmayı hedefliyoruz. Sahada 12. güç unsuru olan taraftarımızın destekleri ile Karaman’ı futbolda önemli bir yere taşıyacaktır. Yüce Allah yardımcımız olsun” dedi.

Kısa bir açıklama yapan Belediye Spor Teknik Direktörü Kazım Nas da: “Doğduğum, büyüdüğüm Karaman’a hizmet etme imkanı bulduğum için çok mutluyum. Bu şansı bana veren yönetim kurulumuza ve Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’ya teşekkür ederim. Bize destek olacağını söyleyen herkese kapımız açık. Katılımlara ve farklı görüşlere açık bir yönetim şeklimiz olacak. Çalışmalarımı tamamlayınca detaylı bir açıklama yapacağım. Yüce Allah bizlere başarmayı nasip etsin” dedi.

Alt yapı, U14, U17, U19 Bölgesel Amatör Lig ve futbol ile ilgili bütün liglerde teknik yetki ve sorumluluk Kazım Nas’da olacak. Bütün liglerde faaliyet gösterecek; malzemeci, masör, sağlıkçı, antrenör, teknik direktör, yardımcı hoca, kaleci antrenörü, futbolcuları vb. teknik sorumluları Kazım Nas belirleyecek. Bu konuda ki tüm sorumluluk Teknik Direktör Kazım Nas’a ait olacak.