Atatürk Spor Kompleksi Kemal Kaynaş Stadyumu'nda yapılan antrenman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Nasuh Aköz ve yardımcıları yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve kondisyon koşuları yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

Misli.com 3. Lig’inin ilk maçında Tekirdağspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına aralıksız şekilde devam eden kırmızı-beyazlı kulüp, kadrosuna 2 yeni isim daha kattı.

İttifak Holding Konyaspor’dan 19 yaşındaki genç file bekçisi Mert Can Salık ve Ortaköyspor’dan stoper mevkiinde oynayan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Onur Kara’yı renklerine bağlayan Karaman Belediyespor, Misli.com 3. Lig'i için dinamik kadrosunu oluşturmaya devam ediyor.

Mert Can Salık, 2019-2020 sezonunda Spor Toto Gelişim Elit U19 Lig'inde İttifak Holding Konyaspor formasıyla çıktığı 12 maçta görev alarak kalesini korudu.

Öte yandan takıma yeni katılan tecrübeli stoper Onur Kara, 2019-2020 SporToto Bölgesel Amatör Lig'inde görev aldığı 10 maçta takımın savunma hattında etkin rol oynadı.