12 Kasım Perşembe günü kendi evinde Mardin Fosfatspor’u konuk edecek olan Karaman Belediyespor, antrenmanlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Lige kötü bir başlangıç yapan kırmızı-beyazlı kulüp, ligin 6. Haftasında Ceyhanspor karşısında üstünlüğünü koruyarak ezici bir galibiyet alsa da 7. haftada deplasmanda karşı karşıya geldiği Kahta 02 Spor’a 1-0 kaybederek deplasmandan eli boş dönmüştü.

Misli.com 3. Lig 2. grupta mücadele eden Karaman Belediyespor’un puan cetveli pek iç açıcı değil.

3. Lig’de 1 galibiyeti, 1 beraberliği ve 4 mağlubiyeti olan ilimiz temsilci 4 puan ile ligin en son sırasında yer alıyor.

Kendi evinde konuk edeceği Mardin Fosfatspor karşısında galibiyet almak isteyen Okan Kopan’ın öğrencileri yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Dün kulüp tesislerinde Teknik Direktör Okan Kopan gözetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, drill ve teknik şut hareketleriyle devam ederken son bölümde ise 4 takım halinde yapılan mini müsabakanın ardından sona erdi.

Karaman Belediyespor ile Mardin Fosfatspor arasında oynanacak maç 12 Kasım Perşembe günü saat 13.00’da Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanacak.