Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Karaman Belediyespor, deplasmanda oynadığı Konya Ereğlispor maçından galibiyetle döndü.
Karaman'dan Ereğli’ye giden 150 kişilik Karaman Belediyesporlu taraftar grubu ile Ereğlispor taraftar grubu arasında sözlü taciz oldu. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle Karaman Belediyesporlu taraftarlar bulundukları yerden alındı. Karşı tribüne geçen ve bu esnada Ereğlisporlu taraftarlar ile diyaloga girmeye devam etti. Daha sonra iki takım taraftarları arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti. Çıkan arbede sırasında 2 kişi yaralandı. Yaşanılan gerginlik sahaya taştı. İki takım oyuncuları bazı pozisyonlarda birbirlerinin üzerine yürüdü. Hem saha dışında hem de içinde gergin geçen maçı temsilcimiz Karaman Belediyespor 1-0 kazanırken, maçtan sonra geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri Karaman Belediyespor takımı ve taraftarların gidiş güzergahı üzerinde güvenlik önlemi aldı. Stat önünde alınan güvenlik önlemleri içerisinde Ereğlisporlu taraftarlar bölgeden uzaklaştırıldı.
Ayrıca, Karaman Belediyespor önümüzdeki hafta 68 Yeni Aksarayspor ile kritik bir maça çıkacak. Eğer bu maçtan galibiyetle ayrılırsa temsilcimiz 2. Sıradaki 68 Yeni Aksarayspor’un önüne geçecek ve şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmış olacak.