Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Küçükcicibıyık Karaman Belediyespor’un son durumu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Geçtiğimiz sezon BAL’da kısıtlı imkânlara rağmen elde dilen başarı ile 3. Lig’e yükseldik.

Bir Futbol Kulübünün en önemli ihtiyacı malumunuz maddi destektir.

Kulüp yönetimimiz geçtiğimiz sezon büyük fedakârlıklar yaparak Karaman Belediyespor’un başarısı için ellerinden geleni fazlası ile yaptı. Bizlere destek veren başta Belediye Başkanımız Sayın Savaş Kalaycı olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm Karamanlılara teşekkür ediyoruz.

Karaman’ın tanıtımında büyük rol oynayan Karaman Belediyespor artık Amatörlükten çıktı ve Profesyonel Lig olan 3. Lige’de.

Bu noktada Karaman Belediyespor’un burada da başarılı olması noktasında başta maddi olmak üzere kim ne katkı verebilecek ise mutla destek vermesi gerekiyor.

Bundan yaklaşık 20 yıl önce 2. Lige yükselen Karamanspor maalesef gerekli destek verilmediği için birkaç yıl içerisinde Amatör Lige düşmüştü.

Burada şunu belirtmek isteriz ki; Karaman Belediyespor bu Memleketin, tüm Karaman’ın takımı. Bu takımın başarısı da tüm Karaman’ın başarısıdır.

Yönetim Kurulumuz, sezon öncesinde eski takımın kadrosunu koruyarak genç ve yetenekli futbolcularla kadroyu güçlendirmek için gerekli çalışmaları yapıyor. Ancak dediğim gibi en büyük sorun maddi imkansızlıklar.

Buradan başta yöneticilerimiz olmak üzere, bu şehrin dinamikleri Sanayici ve İşadamlarımızı, Siyasi Parti temsilcilerimizi, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın yetkililerini göreve çağırıyoruz. Lütfen Karaman Belediyespor için herkes elini taşın altına koysun.

Başarıya birlik olursak ulaşabiliriz” ifadelerine yer verdi.