Kampa Türkiye genelinden ve yurt dışından 54 futbol okulu farklı yaş gruplarından 950 sporcu katıldı. Bazı yaş gruplarında birçok futbol okulu 3-4 takımla kampta yer aldılar.

2008-2009 yaş grubunda mücadele eden Karaman Beşiktaş Futbol Okul takımı yapmış olduğu 5 maçın tamamını kazanarak namağlup şekilde 54 futbol okulu arasında şampiyon oldu.

Kalesinde sadece 2 gol gören takımımız kampın en çok dikkat çeken takımı oldu. Beşiktaş alt yapı hocaları ve scout ekiplerinin takip ettiği maçlarda ayrıca bütün maçlar videoya alıdı, detaylı incelemeler yapılarak Beşiktaş alt yapısına birçok sporcu kazandırılacak.

MAÇ SONUÇLARI:

Karaman 3 - 2 Kırgızistan

Karaman 3 - 0 Eskişehir 1

Karaman 2- 0 Mersin

Karaman 2 - 0 İstanbul Ataşehir

Karaman 5 - 0 Eskişehir 2

Kupa törenine Beşiktaş Alt Yapısından Sorumlu Yöneticimiz Fırat Fidan, Beşiktaş Futbol Akademi Direktörü Necmettin Çelikan ve Beşiktaş futbol akademisinden yetişen şuan A takımda forma giyen Kartal Kayra Yılmaz ve Mertcan Açıkgöz katıldı.

Konu ile ilgili açıklamada Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol; “Törende Beşiktaş Spor Okulları Genel Koordinatörü Gökhan Ataş hocamız takımımız ile özel olarak ilgilendi, takımımızı anons ederken “ Karaman Beşiktaş Futbol Okulunun bir hikâyesi var 2018 yılında Mersin'de yapılan turnuvada ağlayan takım bugün namağlup şampiyon” dedi. 2018 yılında Mersin de yapılan bölge turnuvasında oyuncularımız yediğimiz goller sonrası gözyaşlarına boğulmuş Gökhan Ataş ve Ali Çebi hocalarımız takımımızı teselli etmişlerdi. Beşiktaş Alt Yapıdan Sorumlu yöneticimiz Fırat Fidan, Beşiktaş Futbol Akademi Direktörü Necmettin Çelikan'da özellikle Karaman Beşiktaş Futbol okulumuzu tebrik ettiler. Karaman Beşiktaş Futbol okulumuz bu yaz İstanbul seçmelerine ve Antalya veya Afyon da yapılacak yaz kampına davet edildi.

Kamp süresi boyunca sporcularımız futbol oynamanın yanında zihinsel antrenman eğitimi, ingilizce eğitimi, psikolojik antrenman eğitimi ve sporcu beslenmesi eğitimi aldılar. Eğlenceli saatlerde yaşayan takımımız kapalı havuzda maçlar sonrası stres attılar. Kolej Havası filmini izlediler. Antalya'da gezilerde bulundular. Antalya Aquarium ziyareti ile şampiyonluğun tadını çıkardılar. 5 günlük kamp boyunca çocuklarımız toplumda nasıl davranılır, saygıyı ve takım sevgisini, aileye olan özlem duygusunu ayrıca birey olma özelliklerini edindiler.

Kamp süresince Karaman Beşiktaş Futbol Okulu olarak şehrimizi de en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Beşiktaş camiası Karaman ilini tanıyor artık çünkü şampiyon bir takımı var bu şehrin.

Birçok futbol okulu yöneticisi ve hocasıyla sohbetler ettik. Maçlarımız en yoğun takip edilen maçlar arasındaydı. Oynadığımız futbolla takdir toplarken sporcularımızın davranışları da birçok spor adamı tarafından takdir edildi.

Bu güzel kampa destek olan Beşiktaş Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve yöneticimiz Fırat Fidan'a minnettarız. Kamp organizasyonunda büyük emekleri olan Beşiktaş Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Gökhan Ataş hocamıza, Onur Kerpiçci hocamıza, Selin Deniz Bakkal hocamıza, Beşiktaş scout hocamız Ali Çebi ve tüm ekibine ve bütün Beşiktaş ailesine teşekkür ediyoruz.

ve tabi ki Karaman Beşiktaş Futbol Okulumuzun başarısında emekleri olan Teknik Direktörümüz Ramazan Delen hocamıza, sporcularımızın bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan tohumu eken Yunus Tunç hocamıza, gelişimlerini sağlayan hayatını bu takıma adayan Abdullah Yücer hocamıza, takımlarımızı motive eden, ruh katan katkı sağlayan Enes Varlı hocamıza ve Karaman Kartalları S.K. başkanımız Halil Alkan'a, yönetimimize, idari menajerimiz Mustafa İşler'e ayrıca ilk günden bugüne bizlere inanan maddi manevi destek olan velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Zirveye çıkmak çok zordur ancak zirvede kalmak daha da zordur bu bilinçle Karaman Futbol Okulu ailesi olarak çok çalışarak başarılarımızı devam ettireceğiz” dedi.