Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol yaptığı açıklamada; “09.09.2018 tarihinde Beşiktaş'ımızın olağanüstü seçimli genel kurulunu gerçekleştireceğiz. Camiamızın birlik ve beraberliğe çok daha fazla ihtiyaç duyduğu bugünlerde, bizlere Şeref Bey'lerden, Baba Hakkı'lardan, Süleyman Seba'lardan ve nice efsane isimlerden emanet edilen Beşiktaş'ımızı üzmeden güzel güneşlere günlere hep birlikte taşıyacağız.

2012 yılında başkanlığımıza seçilen, 3 dönemdir Beşiktaş ismine yakışır bir yönetim anlayışını benimseyen, Türk futbolunun zor günlerinden Beşiktaş'ımızın alnının akıyla çıkmasını sağlayan, UEFA finansal fair play sürecini üst üste 2 yıl şampiyonluk yaşayarak geçmemize çok büyük katkıları olan, Karaman Beşiktaşlılar Derneğimizin ve Karaman Beşiktaş Futbol Okulumuzu açmamıza destek olan Başkanımız Fikret Orman'ı Karaman Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu ve Karaman Kongre Delegeleri olarak olağanüstü seçimli genel kurulda desteklediğimizi bildiririz.

Başkanımız Fikret Orman ve yönetiminin ilk geldikleri feda sezonundan itibaren bugüne kadar yaptıkları bizlerin kendilerine destek olmamızı gerektirmektedir. Beşiktaş'ımıza sportif başarıların yanında, transfer politikamız ile ayakları yere basan ekonomik yapıyı kazandıran,  24 saat yaşayan Dünya'nın en güzel yerine sahip muhteşem bir stadyum ile Türk futbolunun çehresini değiştiren Başkanımız Fikret Orman ve yönetiminin yaptıklarını daha iyi anlamak için Vodafone Park'da Şeref Turu atmak yeterli olacaktır. Hayatının büyük kısmını Beşiktaş'a ayıran fedakar, vefakar başkanımız Fikret Orman'a başarılar dileriz. Saygılarımla.”