Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yaz döneminde gerçekleşecek GSB Spor Okulları eğitimleri, 23 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek. Karaman merkez ve ilçelerde yaşayan çocuk ve gençlerin bilişsel ve sportif gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayarak yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla hayata geçirilen GSB Spor Okulları çerçevesinde; atıcılık, atıcılık(havalı silahlar), atletizm, badminton, basketbol, bilardo, bisiklet, cimnastik, dart, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, karate, masa tenisi, okçuluk, tekvando, tenis, voleybol, wushu kung fu ve yüzme branşlarında kurslar verilecek.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde alanında uzman antrenörler eşliğinde verilecek olan eğitimler ile 5-18 yaş arasındaki çocuk ve gençler, 23 farklı branşta ücretsiz spor yapma imkânı bulacak. 14 Haziran Salı günü başlayacak olan kayıtlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı spor tesisleri ve Spor Servisi birimi tarafından alınacak. Eğitimler ise 21 Haziran Salı günü başlıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, "Her yıl olduğu gibi bu yılda çocuk ve gençlerimiz için 23 farklı spor branşında eğitimlerimiz deneyimli antrenörlerimiz eşliğinde başlıyor. GSB Spor Okulları, yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından çocuklarımız ve gençlerimiz için çok güzel bir fırsat. Çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için uzman antrenör kadromuzla ve modern spor tesislerimizle daima halkımızın hizmetindeyiz. Tüm çocuk ve gençlerimizi GSB Spor okullarımıza bekliyoruz.”