TFF 3. Lig’in son bölümüne girilirken ligin birinci grubunda ilimizi temsil eden Karaman Futbol Kulübü de zorlu bir sınavdan geçiyor. Temsilcimiz geçtiğimiz hafta kendi evinde konuk ettiği Başkent Gözgözler Akademi FK’yı 2-0 mağlup ederek 3 puana olan hasretini sonlandırsa da alınan galibiyet küme düşme hattından uzaklaşmaya yetmedi. Ligin boyu bir hayli kısalmışken puan kaybetme gibi bir lüksü olmayan Karaman Futbol Kulübü, öte yandan da rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Ligin bitimine 4 hafta kala rakiplerini yenerek ligde kalma hedefine ulaşmak isteyen temsilcimizi hafta sonu da zorlu sınav bekliyor. 17 Nisan Pazar günü ligin 6’ıncı sırasında bulunan Artvin Hopaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz, maçtan galip ayrılmak istiyor.

17 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Hopa İlçe Stadyumunda oynanacak olan mücadelede Hüseyin Gökberk Arslan düdük çalacak. Arslan’ın yardımcılık görevini ise Serkan Öksüz ve Mehmet Şenkaya üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Melih Sayın olacak.