Karaman Futbol Kulübünün yeni yönetimi çalışmalarına gece gündüz aralıksız devam ediyor. New Karaman Otel’de basın mensuplarıyla bir araya gelen yönetim kurulu, üzerinde çalıştıkları projeler ve Karaman FK’nin son durumu hakkında bilgiler verdiler.

Burada konuşan Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han: “Tespitlerimize göre sportif olarak kulübümüzde Salih hocamızla yollarımızı ayrılmaya karar verdik. Salih hocama ve ekibine şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendileriyle iyi niyetli olarak karşılıklı anlaşarak güzel bir biçimde ayrıldık. Ayrıca kulüp müdürümüz Murat Doğruöz ile de aynı şekilde ayrıldık. Ona da sizlerin huzurlarınızda verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

VOLKAN ULUÇ DÖNEMİ BAŞLADI

Salih Eken ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına UEFA Pro Lisans sahibi teknik direktör Volkan Uluç getirildi. Kendisiyle 1,5 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyleyen Onursal Başkan Han, yönetim olarak Uluç’a takımı emanet ettiklerini söyledi.

“PROJENİN ALT YAPISINI OLUŞTURMAK BENİM İÇİN MUTLULUK VERİCİ”

Toplantıda konuşan Karaman FK’nin yeni teknik direktörü Volkan Uluç, büyük bir projenin alt yapısını oluşturacak olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Uluç, konuşmasını şöyle sürdürdü:  

“Şimdiye kadar Avrupa’da çalıştığım için tüm ekip sağ olsun iyi bir iletişimde bulundular. Tabi ki bu alt yapıyı oluştururken birkaç zorluklarla da karşılaşacağımızı biliyoruz. Teknik hoca olarak Karaman’a geldiğim de Avrupa standartlarındaki bütün tecrübelerimi buraya yerleştirmek istiyorum.”