Karaman’ı TVF 3. Ligde temsil eden Karamangücü Bayan Voleybol Takımı bu hafta güçlü İstanbul Temsilcisi Beykoz Belediyespor ile karşılaşıyor.
Sezonun ikinci yarısıyla birlikte antrenör değiştiren Filenin Sultanları firesiz yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta İzmit’te Kocaeli Üniversitesini 3-0 mağlup eden Karamangücü bu hafta Beykoz Belediye ile kendi evinde karşılaşıyor. Pazar günü Kazım Karabekir Spor Salonunda saat 13:00 de oynanacak müsabakaya ilginin yoğun olması beklenirken, takımda hedef play off lar. Sezonu talihsiz iki mağlubiyetle kapatan sultanlar, ikinci yarı ile birlikte temiz bir sayfa açtı. Devre arasında bir çok olumsuzluğa rağmen Karamangücü dimdik ayakta ve hedefine doğru ilerlemeye devam ediyor. 
Karamangücü Voleybol Şube Sorumlusu Ferhat Koç yaptığı açıklamada; “Sezonun başında olduğu gibi hedefimiz 2. Lig. Bu çıktığımız yolda bir çok zorlukla mücadele ediyoruz. Saha içinden çok saha dışındaki faktörler bizi yordu. Takımımız şuanda birbirine kenetlenmiş halde ve çok iyi bir hava var. Kızlar Karaman’ı temsil ettiğinin bilincinde ve şampiyonluğa inanıyorlar. İkinci yarının başından itibaren Yönetiminden hocasına sporcusuna kadar elit bir kadro olduk. Takımda revizyona giderek ağırlıklarımızdan kurtulduk. Sezon sonunda inşaallah gülen taraf olacağız. Karaman halkının desteğini bekliyoruz.”dedi. 
26 Ocak Pazar günü Kazım Karabekir (Kapalı) Spor Salonunda saat 13:00 de oynanacak müsabakaya tüm sporseverler davetlidir.