Türkiye Judo Federasyonu, Edirne Judo Olimpik Spor Kulübü Derneği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvası’nda Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü judo antrenörlerinden Ahmet Ömre Türe eşliğinde 15 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibi, turnuvada gösterdiği performansla takdir topladı. Minikler kategorisinde beş, yıldızlarda iki ve ümitlerde 3 madalya ile toplamda 10 madalya kazanan Karaman ekibinin bu başarısı ise Karaman spor camiasında sevinçle karşılandı.

Türkiye'nin de içinde bulunduğu 7 ülkeden toplamda 500 sporcunun katıldığı turnuvada Karaman ekibi minikler kategorisinde Ahmet Hasan Turan, Yiğit Özmen, Hüseyin Serper, Ayşenur Keskin ve İbrahim Sağlamçelik ile madalyaya uzanırken, yıldızlar kategorisinde Meryem Mumcu, Battal Serdar Arslan, ümitlerde ise Hamza Esat Kurtlu, Eren Koçak ve İlayda Polat ile madalya kazanan sporcular oldu.

Edirne’de düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvasında başarı gösteren sporcuları tebrik eden Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ 7 ülke, Türkiye'den 17 il ve yurt dışından farklı kulüplerden toplam 500'e yakın sporcunun katılımıyla düzenlenen bu önemli organizasyonda mücadeleleriyle ilimizi en iyi şekilde temsil eden ve madalya kürsüsüne çıkmayı başaran sporcularımızı göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyorum. Bizleri her zaman başarılarıyla gururlandıran sporcularımız inşallah daha büyük başarılara imza atarak, ilimizin ve ülkemizin gururu olmaya devam edecekler.”