Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Muay Thai antrenörü Celalettin Gözel eşliğinde devam eden Muay Thai ve Kick Boks eğitimleri sağlıklarını korumak ve zinde kalmak isteyen kişilerin tercihi olarak 7’den 70’e her yaş grubundan gelen yoğun ilgi eşliğinde devam ediyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait spor tesislerinde devam eden Muay-Thai eğitimlerine ilginin giderek arttığını belirten Gözel;” İl Müdürlüğümüz bünyesinde açtığımız Muay Thai spor okullarımıza Karamanlı gençlerimizden gelen ilgi her geçen gün artmaktadır. Antrenmanlarımıza yoğun talepten dolayı yeni seanslar koymak zorunda kaldık. Eğitimlerimiz 7’den 70’e tüm yaş kategorisine hitap etmektedir. Yeni başlayan grubumuza şimdiden 20 sporcumuz kayıt yaptırdı ve kayıtlarımız devam etmektedir.”

SPORCULARIMIZLA GÜZEL BİR UYUM YAKALADIK
Antrenmanlarda 10 yaşından 50 yaşına kadar tüm yaş gruplarına eğitim verdiklerini belirten Gözel;” Çalışmalarımız şuan 5 grup halinde olup eğitimlerimize 100’e yakın sporcumuzla devam ediyoruz. Erkek sporcularımızın yanında bayan sporcularımızın sayısının arttığı eğitimlerimizde sporcularımızla güzel bir uyum sağladık. Yani çalışmalarımızla savunma sanatına ilgisi olan tüm sporseverleri bekliyoruz” diye konuştu.

ÇOCUKLAR SPOR YAPSIN, KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK DURSUN
Spor yapmanın gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için çok önemli olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Sporcularımıza bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. İstiyoruz ki çocuklarımız İl Müdürlüğümüz bünyesinde açılan spor okullarında güzel bir ortamda spor yapsın, kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar. İl Müdürlüğü olarak tesislerimizin kapılarını çocuklarımıza sonuna kadar açtık” şeklinde konuştu.
Muay-Thai antrenman programı ise şöyle; Müsabık grup Pazartesi, Çarşamba, Cuma 20:00-22:00, yeni başlayan grup Çarşamba, Cuma 18:00-19:45, bayanlar grubu Salı, Perşembe 16:00-17:30 ve Cumartesi 14:00-16:00, Ömer Dinçer İmam Hatip Lisesi Pazartesi, Cuma 16:00-17:45, hafta sonu grubu ise saat 12:00 ile 13:45 arasındadır.