Karaman Belediyespor'a moral ve destek yemeğine; Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Belediye Meclis Üyeleri Beytullah Karakaş, Reşit Kızıldeniz, Karaman Belediyespor Kulübü Başkanı Hacı Osman Ünüvar ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, amatör spor kulüp yöneticileri, Karamanspor eski yöneticileri ve basın mensupları katıldı.
Yemekte konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediyenin spor yatırımları hakkında bilgiler verdi. "Spora ve sporcularımıza her zaman destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz" diyen Başkan Çalışkan şunları kaydetti: "Göreve geldiğimiz günden bu yana spora ve sporcuya olan desteğimizi hiç kesmedik. Belediye olarak şu an yapımına devam edilen ‘Bireysel Sporlar İçin Spor Kompleksi Projesi’nde önemli pay sahibiyiz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte yürüttüğümüz proje için gerekli olan arsa, belediyemiz tarafından tahsis edilmiştir. Ayrıca gerekli olan imar düzenlemelerini de biz yapıyoruz. Judo, tekvando, güreş gibi bireysel sporların yapılacağı bu kompleks Karamanımız da spora önemli katkı sağlayacaktır. Bu projenin yanı sıra 5 farklı mahallemize 7 adet futbol, basketbol ve voleybol sahaları yapıyoruz. Bu semt spor sahalarımız önümüzdeki günlerde tamamlanmış olacak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.
Semt Spor Sahalarında Amatör Kulüpler Antrenmanlarını Yapabilecekler
Karaman'da amatör futbol kulüplerinin antrenman yapabilecekleri saha bulmakta sıkıntı yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Yaptığımız semt spor sahalarında amatör kulüplerimiz rahatlıkla antrenmanlarını yapabilecekler" dedi. 
Karaman Belediyespor'a Başarılar Diliyoruz
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Temsilcimiz Karaman Belediyespor bugün Türkiye Kupası ön eleme maçına çıkıyor. Takım yönetimimize, teknik ekibe ve futbolcularımıza bugünkü karşılaşmada başarılar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı bugün kü maçta takımımıza destek olamaya davet ediyorum" dedi.