Karaman Futbol Kulübünün başına geçen Mehmet Ali ve Süleyman Han kardeşler, TFF 3. Lig’de ilklere imza atmaya devam ediyor. Maç sonrası her iki takımın teknik direktörü Karaman Futbol Kulübü tarafından düzenlenen basın toplantısında bir araya gelerek maç hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Batman Petrol Spor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, Karaman Futbol Kulübünün taraftarlarını övgü dolu sözler söyledi.

Maç sonunda taraftarların çok centilmen davrandığını dile getiren Hızarcı şunları kaydetti: “Öncelikle misafirperverliğiniz, ilginiz ve maçın sonunda taraftarlarınızın göstermiş olduğu centilmenlikten dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten futbol sahalarında örnek alınması gerek bir durum. Şuan yaşadığım bu durumu kendi futbol yaşantımda önemli bir yere koyuyorum. Bu liglerde bu durumu çok görmüyoruz ve bu centilmenliği burada görmekten çok mutluluk duydum. Bu durum benim hayatımda çok önemli bir anekdot olacak ve ben bunu Karaman’ı Karaman Futbol Kulübünün taraftarlarını her yerde anlatacağım.

Biz geldiğimizden günden beri bir felsefemiz var ve o felsefeyi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Şartlar ne olursa olsun oynamaya çalışan bir takımız, oyunu bozmadan, çirkinleştirmeden, yere yatmadan, topu dışarıya atmadan, topun oyuna kalma süresi, topun ayağımızda kalması süresi gibi durumları meydana getirmeye çalışıyoruz. Çünkü amacım şu oyuncumu çocuğum gibi görüyorum, önce oyuncumun hayatına dokunmak istiyorum sonra bulunduğum güzel şehre güzellikleri yaşatmak için elimizden geleni emek vererek meydana getirmeye çalışıyoruz.

Karaman Futbol Kulübüne bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum, inşallah istedikleri yerde olmalarını temenni ediyorum kendilerine.”