Karaman gençlik spor kulübü bisiklet takımı Karaman’ a ikincilikle döndü.

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet takviminin son yarışı 25-27 Ekim 2013 tarihlerinde Antalya-Alanya'da yapıldı. 320 sporcunun katılımı ile gerçekleşen yarışlar 3 gün sürdü. Karaman Gençlik Spor Kulübü Bisiklet takımımız zorlu geçen yarışlar sonunda Türkiye 2.si olarak yeni bir başarıya imza atmasını bildiler.

Bisiklet antrenörü ve İl temsilcisi Barış Ünlü, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Kasım Aydoğdu’yu makamında ziyaret ederek , bisiklet takımına vermiş olduğu destek  ve hassasiyetinden  dolayı teşekkür etti. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Ünlü; ‘’ Bu hedefler artık bizim için alışılmış hedefler olup, bundan sonraki hedeflerimiz bu organizasyonlarda dereceler elde etmektir. Yerel imkânlar ile sponsorsuz olarak yaptığımız bisiklet sporunda bize destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz sayın Kasım Aydoğdu Bey’e teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ara vermeden 2014 yılının hazırlıklarına başladık. Tüm sporcularıma başarılar diliyorum ve almış olduğumuz kupaları tüm Karaman insanımıza hediye ediyoruz” dedi.