Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyona wushu kung fu antrenörü Kadir Sefa Bayraktar eşliğinde 4 sporcu ile katılan Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ve Akademi Spor Kulübü sporcuları minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde sergiledikleri performansla adeta göz doldurdu.

Katıldıkları her kategoride madalya kazanma başarısı gösteren Karaman ekibinde Zümrem Şaşmaz (minikler) Cailifo boş el Türkiye 2.’liği, Ravza Batman (yıldızlar) Cailifo Gun(sopa) Türkiye 2.’liği, Mahmut Durmaz (gençler) Cailifo Gun(sopa)Türkiye 2.’liği, Cailifo Fan’da (yelpaze) Türkiye Şampiyonu ve son olarak Ertuğrul Babacan (büyükler) Cailifo (boş el), Cailifo Gun (sopa) ve Cailifo Fan(yelpaze) kategorilerinde Türkiye 2.’liği elde eden sporcular oldu.

Karaman’da wushu kung fu sporuna ilginin arttığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Sakarya'da 20 ilden 290 sporcu katıldığı Geleneksel Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Elde edilen bu başarılar ilimizde wushu kung fu branşına olan ilginin artmasının en belirgin sonuçlarından birisi. Başarılarıyla bizleri gururlandıran sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyor, sporcularımıza sporculuk hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.