Kahramanmaraş’ta dostlukları pekiştirmek adına bu yıl üçüncüsü düzenlenen Wushu Dostluk Turnuvası Batıpark Spor Salonu’nda gerçekleşti. Konya, Gaziantep, Niğde, Karaman, Hatay ve Kahramanmaraş olmak üzere toplam 6 ilin katılımı ile gerçekleşen dostluk turnuvasında 120 sporcunun çekişmeli geçen mücadeleleri müsabakaları izlemeye gelen sporseverler tarafından büyük beğeni topladı.
Zorlu geçen müsabakalar sonunda Karaman wushu takımından alt genç kategorilerinde 65 kiloda Mustafa Nazmi Aytekin birinci, 60 kiloda İbrahim Koç ikinci, 60 kiloda Veli Öz üçüncü, +70 kiloda Alihan Taşel üçüncü ve 45 kiloda yıldızlar kategorisinde Sude Sema Tunçalp ikinci oldu. Wushu antrenörü Kadir Sefa Bayraktar eşliğinde turnuvaya 5 sporcu ile katılan Karaman ekibinde beş sporcunun da dereceye girmesi yüzleri güldürdü. 
Turnuvada sporcuların eksiklerini görme fırsatı bulduğunu belirten wushu antrenörü Bayraktar,” Wushu branşında iller arası turnuvaların yapılması sporcularımızın daha fazla maç yapmaları ve yarışma tecrübesi kazanmaları açısında büyük önem taşımaktadır. İleri ki dönemlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonalarına hazırlık dönemlerinde böyle müsabakaların yapılması ve sporcularımızın madalyalar kazanması güven duygusunun gelişmesinde büyük rol oynuyor. Sonuç olarak ise sporcularımız hazırlık dönemlerini daha istekli ve daha hırslı bir şekilde değerlendiriyor.  Turnuvada ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele veren ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.