Karaman Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanan Karaman Belediyespor-Artvin Hopaspor maçında Türk Futbolu, orta hakem Serhad Ürkmez tarafından adeta kıyım kıyım doğranmıştı. Artvin Hopaspor oyuncusunun ceza sahası içinde çimlere takılarak düşmesine penaltı çalan, yardımcı hakeme el kol hareketi yapan, teknik ekip ve futbolculara ile ileri geri konuşan, seyirciler ile laf dalaşına giren, TFF temsilcilerini bile hayrete düşüren Serhad Ürkmez Karaman FK-Elazığspor maçına yine atandı. Hatta bununla yetinmeyen orta hakem Ürkmez tünele girene kadar önüne kim geldiyse laf atmış stadı adeta karıştırmıştı.

Hakemin tekrar Karaman maçına atanması futbol camiasında 'Operasyon' gözüyle yorumlandı. Han kardeşlerin bilet parasını ödediği maçta stadı ful dolması bekleniyor. Hakemin yine skandala imza atmaması için seyircilerin gözü skandal hakemin üstünde olacak. Hakem Ürkmezin bugüne kadar yönettiği diğer maçlarda da skandallarla ön plana çıktığı öğrenildi. Hakem Ürkmez'in hala hakemlik yapması şaşkınlıkla karşılandı. Gözlemci Veli Ünlü'nün maçın hakeminden bir an bile gözünü ayırmaması bekleniyor.

Han kardeşlerin yönetimi devralır almaz bu skandal yönetimlere TFF nezdinde tepki göstereceği öğrenildi. Karaman'ı kimse sahipsiz sanmasın diyen Han kardeşler tüm Karaman'ı Elazığspor maçına davet etti.