2015 yılı voleybol il temsilciliği faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Voleybol şenliği Kazım Karabekir Spor Salonunda başladı. 13-15 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak olan voleybol şenliğine kızlar ve erkekler kategorisinde toplam 10 okul katıldı.

“Çocuklara Spor Sevgisi Aşılıyoruz”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kazım Karabekir Spor Salonunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı voleybol şenliğine kızlar ve erkekler kategorisinde toplam 200’ey akın sporcunun katıldığını belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Çocukları ve gençleri spora yönlendirecek çalışmalara büyük önem vermekteyiz. Bu sebepten dolayı çocuklarımıza küçük yaşlarda spor sevgisini aşılamak amacı ile böyle bir şenlik düzenledik” dedi.

“Çocuklarımızın Spor Tesislerini Doldurmasını istiyoruz”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor ve sporcuya gerekli desteği vermeye çalıştıklarını ifade eden Spor İl Müdürü Kısacık, Karaman’daki her okulda spor tesisleri görmek istediklerini belirterek, düzenleyeceğimiz etkinlikler ile spor tesislerimizin çocuklarımız tarafından doldurulmasını istiyoruz. Atalarımızdan devraldığımız bu yurdu geleceğe taşımak adına gençlere önemli görevler düştüğünü de dile getiren Spor İl Müdürü Kısacık, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için ellimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.