15 Aralık 2013 Pazar günü Karaman Kemal Kaynaş Stadyumunda gerçekleştirilen Türkiye Beyzbol Şampiyonasında Beyzbolcu Karaman Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi sahaya inerek sporcularla bir araya geldi.    
15 Aralık 2013 Pazar günü Karaman Kemal Kaynaş Stadyumunda 8 ilden yaklaşık 450 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Beyzbol Şampiyonası unutulmayacak renkli görüntülere sahne oldu. Soğuk hava şartlarına rağmen gerçekleştirilen şampiyona da, Beyzbolcu Karaman Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, beyzbol kıyafetlerini giyerek sporcularla bir araya geldi. Final karşılaşması öncesi ısınan sporcular ile deneme atışı yapan sportmen vali yardımcısının bu örnek hareketi sporseverlerce ayakta alkışlandı.
Soğuk Hava Yerini Sıcak Bir Ortama Bıraktı
Bir Beyzbol sevdalısı ve sportmen kimliği ile tanıdığımız Karaman Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi şampiyona boyunca olumsuz hava şatlarına rağmen, şampiyonada mücadele eden sporcuları  bir an olsun yalnız bırakmadı ve şampiyonayı başından sonuna kadar izledi. Sporcular, Vali Yardımcısı Burakgazi’nin beyzbol kıyafetleri ile sahaya inmesini büyük bir sevinçle karşıladıklarını ve soğuk havanın yerini sıcak bir ortama bıraktığını belirttiler. Bu örnek hareketi fırsat bilen sporcular günün anısına ve anı ölümsüzleştirmek için Beyzbolcu Vali yardımcısı ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Başarılara Birlikte İmza Atacağız
Örnek hareketi ile sporcuların gönlünde taht kuran ve büyük takdir toplayan Beyzbolcu Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi şampiyonada yaptığı konuşmada, ‘’ Çok değerli antrenörlerimiz, değerli yöneticilerimiz ve çok kıymetli sporcularımız, Beyzbol Federasyonunun önderliğinde,  hakemlerimizin ve antrenörlerimizin yönetiminde ve de siz değerli sporcularımızın üstün başarı, azim ve kararlılığıyla nice başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Bu güzide camianın içinde olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti de öncelikle belirtmek istiyorum. Nice başarılara, beraber, hep beraber , el ele, omuz omuza üstün başarılara imza atacağımız başarılara inancım tamdır. ‘’ dedi.
Türkiye Beyzbol Şampiyonası ödül töreni Vali Vekili Mustafa Sarıkaya’ya Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü tarafından plaket takdim edilerek, beyzbol sopası ile beyzbol eldiveni hediye edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.