Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Haziran ayı içerisinde açılışı gerçekleştirilen İl Spor Merkezlerinde 20 farklı branşta eğitimler aralıksız devam ediyor. Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, alanında uzman antrenörler tarafından ücretsiz olarak faaliyet göstermeye başlayan il spor merkezlerinde 5-18 yaş arası öğrenciler eğlenceli bir şekilde sportif aktiviteleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,“ Karaman’da gençlerimizin il spor merkezlerimiz bünyesinde açılan spor branşlarına gösterdikleri ilgi mutluluk verici. Yaz tatilini il spor merkezlerimizde değerlendiren çocuklarımız antrenörleri eşliğinde aldıkları eğitimler sayesinde geleceğin başarılı sporcuları olma yönünde ilk adımlarını atmış oldular. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza desteklerimiz her zaman devam edecektir” şeklinde konuştu.

İl Spor Merkezleri başvuru formunu Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi biriminden temin edebilirsiniz.

Adres: Kazım Karabekir Paşa Mah. Şehit İsa Kahraman Cd.

Telefon:0 338 213 16 61