Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü voleybol il temsilciliği faaliyet programında yer alan Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası, 5 Kasım 2015 Perşembe günü Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başlıyor. Karaman’da il ve ilçelerde görev yapan öğretmenlerin oluşturduğu turnuvaya 4 grup halinde toplam 17 takım katılıyor.
İl ve ilçede görev yapan öğretmenlerin arasında kaynaşmayı sağlamak ve halkı spora özendirmek amacıyla böyle bir turnuva düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Öğretmenler gününe özel olarak düzenlenen turnuvada il, ilçe ve beldelerimizde görev yapan yaklaşık 200 öğretmenimiz mücadele edecek. 23 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek turnuva hem öğretmenlerin kaynaşmasını sağlayacak hem de ilimizde görev yapan ulusal ve il hakemlerimiz kendilerini görme fırsatı bulacak. Kazım Karabekir Spor Salonunda gerçekleşecek turnuvaya tüm Karaman halkı davetlidir” diye konuştu.
Turnuvaya A grubunda Özel Babaoğlu Koleji, Fatih Anadolu Lisesi, Yavuz Selim Ortaokulu, M.M. Kemal Ortaokulu, Dede Korkut Ortaokulu, B grubunda Zübeyde Hanım Ortaokulu, Karaman Anadolu Lisesi, Kemal Reis Ortaokulu, Akçaşehir Ortaokulu, C grubunda İstiklal Ortaokulu, A. Karakoç Ortaokulu, Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akçaşehir Ç.P.L., D grubunda Güzel Sanatlar Spor Lisesi, Gazi M. Kemal İlkokulu, Fatih Eğitim Çalışanları Ortaokulu, Sudurağı K.B. Ortaokulu mücadele edecek. Turnuva 23 Kasım tarihinde düzenlenecek olan final müsabakası ile sona erecek.