Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 2015 yılı içerisinde yapılan spor organizasyonları ile Karaman spora doymaya devam ediyor. Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın göreve başlamasından buyana Karaman’da gerçekleştirilen spor faaliyetlerinde ciddi oranda artış olurken, Karamanlı sporseverlere birde müjde veren Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, 2015 yılı sonuna kadar toplam 20 Türkiye Şampiyonluğunu Karaman’a kazandırmak istediklerini belirtti.

Karaman'da, 05-07 Mayıs 2015 tarihleri arasında Genç Kızlar Kulüp Grup müsabakaları, 14-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında İşitme Engelliler Türkiye Erkekler ve Bayanlar Voleybol Şampiyonası, 14-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında Okullararası Küçükler Futbol müsabakaları, 29 Mayıs-02 Haziran 2015 tarihleri arasında Badminton Türkiye Birinciliği ve 31 Mayıs 2015 tarihinde ise Küçük Yıldızlar Oryantiring Türkiye Finali Karamanlı sporseverlerle buluşacak.

Yapılacak olan spor organizasyonları ile açıklamada bulunan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Karaman artık ulusal ve uluslararası spor organizasyonları yapabilen bir şehir. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sosyal ve spor faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bizler de Spor Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kentimizin tanıtımı ve spor kimliği kazanması yönünde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız sayesinde, yediden yetmişe herkes günlük yaşamın sıradanlığından kurtulacak, hem de Karaman’ın tanıtımına önemli ölçüde katkı sağlanacaktır” diye konuştu.