Taekwondobranşında, 2015 yılı Kasım Dönemi Kemer Sınavı yapıldı. Büyük katılımın gözlendiği taekwondo 3. dönem kuşak sınavı hayli renkli görüntülere sahne oldu. Katılımın yoğun olduğu etkinliğe sporcu velileri ile vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.
Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yaklaşık 60 sporcunun katıldığı Kemer Sınavı,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü taekwondo antrenörü Yunus Bakan ve İkinci Dan Milli Taekwondocular Faruk Delen ile Muhammet Emin Kocaman eşliğinde tamamlandı.
Gerçekleştirilen kuşak sınavının başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Bakan;” Sporcularımızın kuşak sınavında göstermiş oldukları gayret ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Emeklerinden, desteklerinden ve bize duydukları güvenden dolayı da sporcularımızın kıymetli ailelerine sonsuz teşekkürler. Umudumuz bu güzide öğrencilerimizden ileride ilimize ve ülkemize nice başarılar getirecek sporcular yetiştirmektir. Gençlerimiz en büyük ümidimiz. Her geçen gün daha da büyüyen Gençlik Spor Kulübü Taekwondo ailesi dün olduğu gibi bugün de bizim için büyük bir ümit ve gurur kaynağı olmaya devam edecektir” diye konuştu.
“Çocuklarımız Geleceğimizin Ümididir”
Çocukların masumiyetin ve sevginin sembolü olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” " Geleceğimizin en büyük sermayelerinden biriside iyi yetişmiş; bilinçli ve sorumluluk sahibi gençliktir. Bu devirde yapılacak en iyi yatırım; gençliğe ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yapılan yatırımdır. Çünkü çocuklarımız geleceğimizin ümididir. Bugün burada yapılan kuşak sınavlarında başarıyla bir üst kemere yükselen tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.