27 Şubat-01 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi TaekwondoYarı Final müsabakaları Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan açılış töreninin ardından başladı.

Kazım Karabekir Spor Salonunda Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış törenine, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Aslan Yıldız, yönetici, antrenör ve sporcular katıldı. 
Karaman’ın ev sahipliğini yaptığı Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo yarı Final müsabakalarına, ilimiz sporcularının da yer aldığı Adana, Antalya, Aksaray, Burdur, Isparta, Kayseri, Konya, Mersin, Niğde, Sivas, Hatay, Kırşehir, Nevşehir ve Osmaniye illerinden 12’si erkek, 11’i bayan takımı olmak üzere toplam 205 sporcu katıldı.
27 Şubat-01 Mart 2015 tarihleri arasında devam edecek olan taekwondo yarı final müsabakalarında dereceye giren sporcular, Sivas ilinde yapılacak olan final müsabakalarına katılma hakkı elde edecekler.
Açılış töreninin ardından açıklamalarda bulunan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo yarı final müsabakaları 24 ilin katılımıyla bugün başlamış bulunmakta. Sporcularımız güçlü rakipleri karşısında gruplarından çıkarak illerini temsil etmeye hak kazanmışlardır. Burada bulunan tüm takımlara ve sporcularımızın bu seviyelere gelmelerinde en büyük pay sahibi olan antrenörlerini tebrik ediyorum ve final yolunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
27 Şubat - 01 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan taekwondo yarı final müsabakaları 1 Mart 2015 Pazar günü sona erecek.