Geçen sezon Karaman’ı 2. Ligde temsil eden ve maddi sıkıntılar yüzünden kapanma noktasına gelen Minik Atılım Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol takımına Antalyalı iş adamı Şahin Kırbıyık sahip çıkmıştı.

Kırbıyık Holding sponsorluğunda yeni sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiren Karaman temsilcisi, 1.Lig ve Süper Lig’den yaptığı transferlerle de kadrosuna güç kattı.

Geniş ve güçlü kadrosuyla bu sezon THF 2. Lig’inde boy gösterecek Minik Atılım Gençlik ve Spor Kulübü, hedefleri doğrultusunda transfer ettiği tecrübeli isimlerle antrenmanlara devam ediyor.

Minik Atılım Gençlik ve Spor Kulübü’nün kadrosuna kattığı isimler ise; Zeynep Arıcı(Volhent SK), Nazlı Arslan(Volhent SK), Emine Akiaş(İzmir), Buse Erdoğan(Bursa Osmangazi SK), Emel Aydın(Bandırma SK), Figen Döne(Ardeşen SK)

Şampiyonluk hedefleri doğrultusunda güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirten Minik Atılım Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ayşe Minik,” Bünyemizde bulunan kadromuzu bu yıl Kırbıyık Holding sponsorluğunda yeni transferle açıklarımızı kapatmaya çalıştık. Karaman’da hetbol branşının tanıtımına katkı sağladığımızı ve kurduğumuz takımla ilimizde hentbolu bir adım daha ileri taşıdığımızı düşünüyorum. Sırada ise hedefimiz olan 1. Lig’e yükselmek var. İnşallah elde ettiğimiz başarılarla ilimizde daha gencimize ulaşarak, spora yönlendirmek. “

Minik Atılım Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol takımında yeni sezonda forma giyecek isimler ise şöyle:

-Gülcan Yaşar, Fatmanur Şimşek, Esra Baysal, İrem Nur Toklucu, Tuğçe Demir, Beyza Doğan, Gülşen Gürbüz, Buse Erdoğan, Nazlı Arslan, Zeynep Arıcı, Emine Aktaş, Figen Döne, Emel Döne