19 Nisan 2015 tarihinde Bursa’da gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören yarışmalarda yaklaşık 200 derece için mücadele etti. Ağır bir parkurda gerçekleştirilen yarışlarda sporcular zor anlar yaşamalarına rağmen olimpiyat puanı alabilmek için tempoyu biran olsun düşürmediler.Karamanı temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü ve Performans Spor Kulübü bisiklet sporcuları bu yarışlarda da mücadeleyi elden bırakmayarak elde ettikleri başarılı sonuçlar ile Karamana haklı gururu yaşatmasını bildiler. Yarışmalarda Karamanı temsil eden Performans Spor Kulübü bisiklet sporcusu Fatma Sezer 3. Olarak kürsüye çıkma başarısı göstererek yeni bir başarıya daha imza attı. Yarışmalar sonunda Salome Malatezki birinci, Nagehan Arat ikinci ve Fatma Sezer üçüncü olan sporcular oldu.

Yarışmaların çok zor bir parkurda gerçekleştiğini belirten bisiklet antrenörü Barış Ünlü,” Yarışmalarda bizi en çok zorlayacak olan sporcunun Alman Salome Maletzki olduğunu biliyorduk. Yarış 3 tur üzerinden gerçekleşti. Yarışın birinci turunda Salome Maletzkiile sporcumuz Fatma Sezer büyük fark ile önde gitmekteydiler. Ancak 1. turda sporcumuzun bisikletinde çok büyük bir teknik sorun yaşadık. Bu sorunu çözmemiz yaklaşık 12 dakikamızı aldı. Yarışmadaki bütün rakiplerimiz bu sırada sporcumuzu geçtiler. Teknik sorunu çözdükten sonra sporcumuz tekrar yarışa devam etti ve kendisini geçen rakiplerini tekrar yakalayarak 3.’lüğü kazanmayı bildi. Çok nadir görülecek olumsuzluklara karşın sporcumuzun moralini bozmadan tekrar yarışa dönemsi ve çok ağır parkur şartları altında farkları kapatarak kürsüye çıkmayı bilmesi çok önemlidir. “ dedi.

Alınan her derecenin Karaman için çok önemli olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,”Karamanı il dışında başarı ile temsil eden bisiklet takımımız tecrübeli sporcularımızdan oluşmaktadır. Bisiklet sporunun her dalında başarı ile mücadelemize devam ediyoruz. 25-26 Nisan 2015 tarihinde Çanakkale yarışlarına gidecek olan sporcularımız burada yine olimpiyat puanı mücadelesi verecekler. Hemen bu yarışın sonrasında 2-3 Mayıs 2015 tarihleri arasında Batman iline gidecek olan sporcularımız yine zorlu mücadelelere girecekler. Her yarışmada farklı sporcularımızın kürsüye çıkması sporcularımızın hepsinin kalitesini ortaya koymaktadır. Amacımız mevcut kadromuzu korumak, mevcut sporcularımızı yeni yetişecek yıldız sporcularımız ile desteklemek olacaktır” diye konuştu.