13-16 Kasım 2015 tarihleri arasında Macaristan’da gerçekleşecek olan Vücut Geliştirme, Fitness Dünya Şampiyonası için Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi İl Temsilcisi ve Antrenörü Ahmet Tunç milli takım antrenörü olarak çağırıldı. Tunç, 20 yıllık vücut geliştirme ve fitness kariyeri olduğunu ve aynı zamanda Budo ve Sambo dövüş sanatlarında hakem ve antrenörlük yaptığını söyledi.
Karamanlı Olarak Mutlu ve Gururluyum
Karamanlı bir antrenör olarak milli takıma çağırılmaktan gurur duyduğunu belirten Tunç;” Milli Antrenör olarak görev aldığım 2015 Vücut Geliştirme ve Fitnes Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri 03-06 Eylül 2015 tarihleri arasında Mersin’in Erdemli İlçesinde gerçekleştirildi. Mersin’e milli takıma seçilen sporcularımızın başında milli takım antrenörü olarak gitmek beni bir Karamanlı olarak mutlu edip, çok onurlandırmıştı. İnşallah 13-16 Kasım 2015 tarihleri arasında Macaristan’da gerçekleşecek olan Vücut Geliştirme, Fitness Dünya Şampiyonası için milli takım antrenörü olarak sporcularımızla birlikte olacağız. Şampiyona için milli sporcularımızla birlikte hummalı bir çalışma yürütmekteyiz” diye konuştu.
Dünya Arenası’nda Vücut Geliştirme ve Fıtness Branşlarında Başarılıyız
Türk Milli Takımının dünya arenasında başarılı bir yere sahip olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Macaristan’da gerçekleşecek olan Vücut Geliştirme, Fitness Dünya Şampiyonasına başarılı il temsilcimiz ve antrenömüz Ahmet Tunç’un davet edilmesi bizleri mutlu etti. Antrenörümüzü yerinde ziyaret başarılarından dolayı tebrik ettik. Başarılı antrenörümüzde üzerine düşen görevin en iyisini yaparak ülkemizi ve ilimizi başarılı bir şekilde temsil edecektir. Şampiyona da hedeflerinin üzerinde bir başarı elde edeceklerine inandığım milli takımımıza ise şimdiden başarılar diliyorum” dedi.