1 Ağustos 2015 günü Akseki-Antalya’da yapılan Dağ Krosu Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım elemesini başarıyla koşarak bir kez daha milli takıma girmeye hak kazanan Karamanlı Avrupa üçüncüsü milli atlet Mustafa Göksel, 19 Eylülde İngiltere’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.  Zorlu geçen yarışlara 40 şehirden toplamda 200 sporcu katıldı. Karaman'ı başarıyla temsil eden atletlerimiz bu zorlu mücadelede yerlerini aldılar. 
Bilindiği üzere milli atlet Mustafa Göksel 4 Temmuzda Portekiz'de yapılan yarışmada Avrupa 3.sü olmuş ve ülkemize bronz madalya kazandırmıştı. Milli atlet Mustafa Göksel'in Antrenörü Abdulselam Karharman konuyla ilgili yaptığı açıklamada  ''Avrupa şampiyonasından sonra hedefimiz Dünya Şampiyonasıydı ve bu hedef doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz. Zor bir eleme yarışını kazasız ve sakatlanmadan atlatmak önemliydi. Bunu başardığımız için mutluyuz. Şimdi bütün konsantrasyonumuzu Dünya Şampiyonasına vereceğiz. İnşallah İngiltere'de iyi bir performans sergiler ve ülkemize madalyayla döneriz. Bu yolda bize desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Hayati Kısacık beye çok teşekkür ederiz. Büyüklerimizden de bu zorlu yolda destek bekliyoruz. Maalesef  Avrupa üçüncüsü olmamıza rağmen gerekli desteği büyüklerimizden göremedik,  Karaman kendi çocuğuna sahip çıkmadı. Biz Karaman şehrinden Olimpiyat sporcusu çıkarmak için çabalıyoruz ama bu yolda yalnız kalıyoruz, sesimizi duyuramıyoruz buda bizi çok yıpratıyor.'' dedi.  
Milli atlet Mustafa Göksel, Karaman'ı başarıya taşımak için desteğe ihtiyaçları olduğunu dile getirerek ''Çok zor bir milli takım seçmesiydi. Fakat Avrupa şampiyonasından sonra gerekli çalışmalarımızı yaptık ve hocamın yarış içindeki yönlendirmeleriyle başarıya ulaştım. Şimdi hedefimiz Dünya şampiyonasında ülkemize madalya kazandırmak ve bayrağımızı göndere çekmek. Bu hedef doğrultusunda antrenmanlarımız devam edecek. Bu dönemde gerekli desteği maalesef göremedik , Karamanı daha iyi yerlerde temsil etme yolunda büyüklerimizden destek bekliyorum.'' dedi.
Karamanlı milli atlet Mustafa Göksel milli takım formasıyla Dünya Şampiyonasında ter dökecek. 
Necati ERMİŞ