Türkiye Atletizm Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programı kapsamında Niğde’de düzenlenen U14, U16 ve U18 yaş altı Kros Ligi 2. Kademe yarışmalarında mücadele eden Karaman atletizm takımı, ferdi ve takım kategorilerinde çeşitli dereceler elde etti.

Ferdi kategoride Karaman’ı temsil eden sporculardan U16 kızlarda Mukaddes Eser ve U16 erkeklerde Mesud Abdullahi yarışmaları üçüncü olarak tamamlarken, U14 erkeklerde Semih Sefa Armutçu dördüncü, U16 erkeklerde Yusuf Can Bahçeli ise altıncı oldu.

Bireysel başarıların ardından madalya kürsüsünde yer almayı başaran Karaman ekibi, takım sıralamalarında da dereceye girmeyi başardı. U16 erkekler kategorisinde takım olarak şampiyon olan Karamanlı atletler, U14 erkekler ve U14 kızlarda ise üçüncü olarak düzenlenecek bir sonraki etap yarışmalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.

Karaman’ı başarıyla temsil eden sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, "İlk etap yarışmalarının ardından ikinci etap yarışmalarında da ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımızı göstermiş oldukları performans ve elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik ediyorum. Sporcularımıza bir sonraki etap yarışmalarında başarılar diliyorum.”