Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve bir ayağı da Mersin’de düzenlenen Naili Moran atletizm yarışmalarında atletizm antrenörleri Mevlüt İnanır ve Melihşah Katman eşliğinde 7 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibi toplamda 1 altın ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu.

13 yaş kategorisinde yüksek atlama, 60 metre ve fırlatma topu dallarında mücadele eden Karaman Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu Görkem Arıkan, üç kategoride elde ettiği puanlarla altın madalyanın sahibi oldu. Arıkan ayrıca, yüksek atlamada 1.65’lik derecesini geçerek tekrar kendi yaş grubunda Türkiye'nin en iyi derecesine imza attı.

Fırlatma topu, 60 metre ve uzun atlama kategorilerinde mücadele eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu İlyas Küçük ise toplamda elde ettiği puanlarla bronz madalyanın sahibi oldu.

Yine Karaman atletizm takımı sporcularından sırıkla atlama kategorisinde mücadele eden Merve Akan, toplam puan sıralamasında grup dördüncüsü, 1500 metre, 60 metre ve uzun atlama kategorilerinde mücadele eden Nesrin Tuana Özkan toplam puan sıralamasında grup 6’ncısı, 60 metre kategorisinde grup 1’ncisi, uzun atlama, 800 metre ve 200 metre kategorilerinde mücadele eden Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu Mukaddes Eser ise toplam puan sıralamasında grup 7’ncisi, 200 metre kategorisinde ise grup 1’ncisi oldu.

Mersin’de düzenlenen Naili Moran atletizm yarışmalarında derece elde sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, sporcuların elde ettiği sonuçlardan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, başarılarının devamını diledi.