Türkiye’yi Genç Bayanlar kategorisinde temsil edecek olan Karaman’ın başarılı sporcularından Fatma Sezer ve Selver Sezer Avrupa Yol Bisikleti Şampiyonası öncesi milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü eşliğinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yarışlar hakkında bilgi veren Ünlü,” Güzel bir hazırlık döneminin ardından yaklaşık 50 ülkenin katılacağı büyük bir organizasyonda Türkiye olarak bayrağımızı birincilik kürsüsünde dalgalandırmak istiyoruz. Yarışlarda genç bayan milli takımının tamamının Karamanlı sporculardan oluşması bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını, alacağımız başarılı sonuçlarla taçlandıracağız” diye konuştu.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, "Öncelikle şampiyona öncesi ülkemiz adına ter dökecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Sporcularımıza olan güvenimiz tamdır. Bun anlamda Milli Takımımızın ortaya koyabileceği teknik, taktik kabiliyetler var. Fiziksel ve psikolojik anlamda takımımızın hazır olduğunu düşünüyorum. Genç bayanlar kategorisinin ise tamamen ilimiz sporcularından oluşması ise bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu” dedi.