Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından 11-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Şampiyonası 3'üncü Ayak Puanlı Yol Bisiklet Yarışları, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde devam ediyor. Toplam 50 kulüpten, ülke genelinde birçok başarıya imza atmış bisikletçinin pedal çevireceği “Sakin Şehir 3'üncü Ayak Puanlı Yol Bisiklet Yarışları” yaklaşık 500 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oluyor.

Karaman’dan Gençlik ve Spor Kulübü ile Performans Spor Kulübü bisiklet takımı sporcularının da yer aldığı yarışlarda, milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü eşliğinde mücadele eden Karaman ekibi 2. gün sonunda elde ettiği derecelerle galibiyet serisine kaldığı yerden devam etti. Zorlu ve bir o kadar da çekişmeli geçen ikinci gün yarışlarının ardından Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Selver Sezer, genç bayanlar kategorisinde birinci olurken yine aynı kategoride Performans Spor Kulübü sporcularından Fatma Sezer ikinci olma başarısı gösterdi. Aynı gün büyük bayanlar kategorisinde gerçekleştirilen yarışmalar sonun da ise Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Semra Yetiş birinci olarak galibiyet geleneğini bozmadı.

Ordu’da gerçekleştirilen yarışlarda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, şöyle konuştu:
Bisiklet takımı sporcularımız elde ettikleri derecelerle bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Sivas ve Karabük’te gerçekleştirilen Yol Bisikleti yarışlarında kürsü kapatan sporcularımız, Ordu’da yapılan 3. Ayak Yol Bisikleti yarışlarında da birincilik kürsüsünde yer alarak yarışlara damga vuran ekiplerden olmuştur. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”
Sakin Şehir 3. Ayak Yol Bisiklet Yarışları adıyla 11 Ağustos Perşembe günü başlayan yarışlar, 13 Ağustos Cumartesi günü sona erecek.