Türkiye Bisiklet Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Yol Şampiyonası 28 – 31 Temmuz tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak. 6 farklı kategoriden oluşan şampiyonada Karaman’ı milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü eşliğinde Semra Yetiş, Selver Sezer, İrem Ceren Akan, Kader Şahin, Aybike Ünlü, Fatma Sezer ve Büşra Kızıl temsil edecek.

Sporcuların hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirdiğini belirten Ünlü,” Sporcularımızla birlikte verimli bir hazırlık dönemi geçirdik. Katıldığımız yarışlarda eksikliklerimizi görerek antrenmanlarımıza bu yönde şekil verdik. Geçtiğimiz yıllarda büyük başarılara imza atan sporcularımız eminki bu yarışlarda da ilimiz adına güzel sonuçlara imza atacaklardır. Takımımızın yetenekli sporculardan oluştuğunu ve her yıl daha büyük hedefler koyduğumuzu belirtmek istiyorum. Elde ettiğimiz başarılar ve dereceler takımımızın en güzel referansıdır” şeklinde konuştu.

Karaman Bisiklette Türkiye Markası
Karaman bisiklet takımının Türkiye’de bir marka haline geldiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Sporcu yetiştirmek ve yetenekli bir takım kurmak uzun yıllar ve sabır isteyen bir iş. Fakat baktığımızda bisiklet branşında bunu başardığımızı görüyoruz. Antrenörümüz Barış Ünlü eşliğinde gurur duyduğumuz nice başarılara imza attık ve atmaya devam ediyoruz. İnşallah bu başarıların devamı gelecek sporcularımız uluslararası arenada ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecekler. Ben bu başarıların yakalanmasında emeği geçen antrenörümüze ve elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”