Sivas’ta gerçekleştirilen Türkiye Yol Yarışları Şampiyonası’nda Karaman bisiklet takımı sporcuları elde ettikleri derecelerde adeta kürsü kapattı. Zamana karşı (Time-Trial) yarışlarda Fatma Sezer ile birinciliğe uzanan Karaman ekibi yine 100 kilometre kategorisinde yapılan yarışlar sonunda genç bayanlarda Fatma Sezer ile şampiyonaya damga vuran ekip oldu.

Dört gün süren yarışlar sonunda şampiyonaya damga vuran isim her iki kategoride de Türkiye şampiyonu olma başarısı gösteren Fatma Sezer olurken sıralama ise şöyle oluştu:
Zamana karşı (Time-Trial) kategorisinde; Fatma Sezer birinci, Selver Sezer ikinci, 100 kilometre yol yarışları (Genç Bayanlar) kategorisinde; Fatma Sezer birinci, İrem Ceren Akan ikinci, Selver Sezer üçüncü. Büyük bayanlar kategorisinde Semra Yetiş ikinci, Genel klasman genç bayanlar kategorisinde Fatma Sezer birinci, Selver Sezer ikinci, İrem Ceren Akan üçüncü ve Takım klasmanında ise Karaman Gençlik Spor Kulübü birinci, Performans Spor Kulübü ikinci oldu.

Sivas’ta yapılan yarışlar sonunda gösterdikleri performans ile Karaman’ın gururu olan tüm sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, şöyle konuştu:
“Karamanlı bisikletçilerimizi ve antrenörümüzü yarışmalar sonunda elde edilen başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Sporcularımız katıldıkları her yarışta birincilik kürsüsünde yer alarak bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını ve Karaman bisiklet takımının Türkiye’de artık bir marka haline geldiğine bir kez daha şahit oldu. Böylesine gurur verici bir tablonun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.”