Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve iki gün süren “Türkiye Okullararası Yıldızlar Judo Müsabakalarına”  Aksaray, Ankara, Antalya, Elazığ, Hatay, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Mersin, Niğde ve Yozgat illerinden 62’si kız toplam 180 kız ve erkek sporcu katıldı.
Karaman’dan dört sporcunun katıldığı ve toplam 17 kategoride gerçekleştirilen müsabakalar sonunda erkeklerde 55 kilogramda Samet Serçeli ve bayanlarda 52 kilogramda Fatmanur Altınbaş üçüncü olarak bir üst tur olan final müsabakalarında Karamanı temsil etme hakkı elde eden sporcular oldu. Yine Karaman judo takımı sporcularından Selçuk Kanar ise madalya maçında rakibine şanssız bir şekilde yenilerek müsabakaları beşinci olarak tamamladı.
Adana’da yapılan Türkiye Okullararası Judo Grup Müsabakalarında dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Karaman judo takımımız gerçekleştirilen müsabakalarda gösterdiği performans ve elde ettikleri başarılarla ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. İnşallah yapılacak olan Türkiye finallerinde de sporcularımız en iyi şekilde mücadele ederek ilimizin adını en iyi şekilde duyuracaklardır” diye konuştu.